Ћирилица  ·  Latinica  ·  English


  СЕРТИФИКАЦИЈА СИСТЕМА МЕНАЏМЕНТА КВАЛИТЕТОМ У САВЕЗУ ИНЖЕЊЕРА И ТЕХНИЧАРА СРБИЈЕ

Савез инжењера и техничара Србије је успоставио систем менаџмента квалитетом према захтевима стандарда ЈУС ИСО 9001:2000, који је документован и који се примењују у пословању Савеза.

Оцењивање и сертификацију система менаџмента квалитетом у  СИТС-у обавило је Друштво за сертификацију и надзор система менаџмента квалитетом YУQС из Београда, које већ дуги низ година поседује акредитацију од стране Акредитационог тела Србије - ЈУАТ за сертификацију система менаџмента квалитетом према стандарду ИСО 9001:2000 и прво је овлашћено сертификационо тело у региону западног Балкана .

YУQС је званично акредитован и од стране реномираног француског акредитационог тела ЦОФРАЦ који је пуноправан члан ЕА-Еуропеан Цооператион фор Аццредитацион и ИАФ- Интернатионал Аццредитатион Форум. Тиме су сертификати YУQС стекли додатно међународно признање и кредибилитет.

YУQС је званично примљен у чланство ИQНет-а - Тхе Интернатионал Цертифицатион Нетwорк, међународног удружења сертификационих тела са седиштем у Швајцарској, које уједињује 36 сертификационих тела из најразвијенијих земаља света, чиме је потврдио своју компетентност и високу професионалну репутацију.

Након позитивних резултата оцењивања Савез инжењера и техничара Србије добио је два сертификата

Тиме је направљен корак даље у реализацији пословне политике Савеза и стратешких определења његог руководства ка унапредјивању ефикасности и професионалности његовог пословања.
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs