Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Актуелности


ПРИЈАВА ПРЕДЛОГА ЗА САВЕТОВАЊА/СТРУЧНЕ СЕМИНАРЕ
 · Савез инжењера и техничара Србије (СИТС) је сертификовао свој систем менаџмента квалитетом за давање услуга из свог услужног програма према међународном стандарду СРПС ИСО 9001:2008. Како унапређење квалитета подразумева развој услуга према Вашим потребама и жељама, молимо Вас да нам преко Развојног центра СИТС Вашим предлозима за саветовања/стручне семинаре помогнете да стално унапређујемо знања инжењерског и техничарског кадра у складу са научно технолошким развојем у свету и у земљи. Даље »
 
Издавање пословног простора 2
 · ИЗДАЈЕМО ПОСЛОВНИ ПРОСТОР На располагању се налази: У згради Дома инжењера „Никола Тесла”, ул Кнеза Милоша 9: • На IV спрату - 120м2 пословног простора, које могу бити и две одвојене целине по 60м2. У згради Дома инжењера Србије, ул Кнеза Милоша 7: • На I спрату - 120м2 пословног простора, опремљен намештајем и санитарни чвор • На IV спрату - 223м2 пословног простора, опремљен намештајем и санитарни чвор • Једно гаражно место • Повољно коришћење три климатизоване сале од 30, 80 и 100 седишта и ресторански простор. За све детаљније информације и обилазак пословног простора, можете се обратити на тел: 011/3230-067 или путем мејла office@sits.rs. Вујиновић или Влаховић.  
 
Регистрација СИТС
 · Савез инжењера и техничара Србије регистрован је код Агенције за привредне регистре - Регистар Удружења, у складу са Законом о удружењима 16.12.2009. године. Даље »
 
Информисаност
 · Руководство и стручна служба СИТС настоје да повећају укупну информисаност чланова, чланица СИТС, чланова Органа СИТС и других заинтересованих. Поред информација на сајту СИТС, повремено ће се чланови органа СИТС и руководство чланица СИТС, путем мејла, детаљније обавештавати о одређеним садржајима рада и пословања СИТС. 
 
Заштита Знакова Савеза
 · Савез инжењера и техничара Србије је код Завода за интелектуалну својину заштитио свој препознатљиви ИТ знак плаве боје и други рустични, којим се изражава традиција постојања и рада инжењерско-техничарске организације Србије од њеног настанка 1868. године па до данашњих дана. 
 
Први Конгрес инжењера Србије
 · У организацији Савеза инжењера Србије, а у оквиру обележавања јубилеја 140 година постојања и рада Савеза, 31. јануара и 1. фебруара 2008. године одржава се први Конгрес инжењера Србије. 
 
150 година од рођења Николе Тесле
 · У част јубилеја 150. година од рођења Николе Тесле, Савез инжењера и техничара Србије је донео одлуку да објекту Дома инжењера у улици Кнеза Милоша број 9, да име Дом инжењера Никола Тесла. 
 
140 година од оснивања
 · 03.02.2008. навршава се 140 година постојања наше организације.  
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs