Ћирилица  ·  Latinica  ·  English


Годишња скупштина СИТ Лесковац
Семинар о менаџмент системима

Годишња скупштина СИТ Лесковац ће се одржати 27. фебруара 2009. године са почетком у 11 часова у Великој сали Градске скупштине у Лесковцу.

У оквиру својих редовних активности у 2009. години, Савез инжењера и техничара Лесковца ће, поводом обележавања Дана инжењера и техничара Србије, организовати једнодневни семинар о менаџмент системима са нагласком на:

Неопходне реформе и рационализација у оквиру привреде захтевају промене у организацијама у привреди у складу са одређеним тржишним критеријумима и законским прописима, при чему кључни критеријуми треба да буду – квалитет производа, услуге, безбедност производа, услуге и тржишна конкурентност. Рационализација има за циљ смањење укупних трошкова у организацијама и повишење квалитета и безбедности њихових прозвода, услуга, радних процеса елиминисањем непотребних корака и активности у оквиру постојећих радних процеса у организацијама. Ово захтева стално подизање нивоа знања у организацијама и примену динамичких организационих структура.

Рационализацију и повишење квалитета и безбедности прозвода, услуга, радних процеса треба спроводити кроз систематичан приступ који за основу има системе менаџмента засноване на међународним стандардима.

Семинар се одржава 27.02.2009. године са почетком у 11 часова

Програм семинара можете преузети овде
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs