Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Међународно саветовање "Заштитимо будућност" и гостовање изложбе поводом јубилеја СИТС у Пироту

У организацији Удружења инжењера Пиротског округа, а у сарадњи са Савезом инжењера и техничара Србије, ХЕ "Пирот", ЈКП "Регионална депонија Пирот" и "Tigar Tyres" Пирот, у Пироту ће, од 9 до 11. маја 2019. године биће одржано Међународно саветовање "Заштитимо будућност".

Саветовање треба да допринесе упознавању домаће стручне јавности са неким дометима оствареним на подручју заштите животне средине - простора у коме живимо, безбедности и здравља на раду и противпожарној заштити.

Намењено је свима који се баве проблемима безбедности и здравља на раду, послодавцима који сами обављају стручне послове БЗР, стручним лицима за БЗР, другим надлежним руководиоцима код послодаваца, представницима синдиката и одбора за БЗР, координаторима за израду пројеката и координаторима за извођење радова.

Другог дана рада Саветовања у Галерији "Чедомир Крстић" биће отворена изложба посвећена јубилеју СИТС. Том приликом ће бити свечано уручен и поклон - Савезова издања, представницима Народне библиотеке Пирот.

 За трећи дан предвиђен је стручни билазак Регионалне депоније и излет на Стару планину.

Све информације везано за Саветовање могу се добити у Удружењу инжењера Пиротског округа на тел 010/311-720, 063/421-451, zlatkopirot@gmail.com 

Саопштење са Програмом Саветовања 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs