Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Свечана академија поводом обележавања Јубилеја 150 година
 Савеза инжењера и техничара Србије 

Поводом обележавања великог Јубилеја 150 година Савеза инжењера и техничара Србије, у уторак 22. маја 2018. године, биће одржана Свечана академија.

Својим присуством Академију ће увеличати представници Министарстава рударства и енергетике, просвете, науке и технолошког развоја, заштите животне средине, грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, трговине, туризма и телекомуникација, пољопривреде шумарства и водопривреде и културе и информисања, ректори универзитета, декани техничких факултета и директори бројних научних института и компанија.

Присутнима ће се поред представника Министарстава  обратити и председник Савеза др Игор Марић, као и г-дин Dirk  Bochar, генерални секретар FEANI Европске федерације националних инжењерских удружења.

Свечаној академији ће присуствовати и представници других инжењерских асоцијација са којима СИТС има успостављену сарадњу, као што су немачка асоцијација VDI, бугарска ФНТС, македонска Инжењерска институција Македоније, Словеначки национални комитет FEANI, Савез инжењера и техничара Црне Горе и др.

На Свечаној академији ће бити приказан документарни филм о Савезу и додељена признања, међу којима и највеће признање СИТС Златна плакета "ИТ".

Свечана академија се одржава на Грађевинском факултету са почетком у 18 часова.

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs