Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Одржано предавање
"Коришћење композитних материјала Белзона у индустрији и енергетици"

Предавање „Коришћење композитних материјала Белзона у индустрији и енергетици“ одржано је 26. новембра 2015. године у организацији Савеза инжењера и техничара Србије и фирме ISEA doo из Загреба Хрватска, генералног заступника компаније Белзона за тржиште Хрватске, Словеније, Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Циљ предавања је  упознавање присутних са коришћењем композитних материјала Белзона у индустрији и енергетици.

Белзона производи као полимерни композитни материјали присутни су већ преко 60 година у индустрији и служе за надоградњу машинских и грађевинских компоненти тамо где су присутна трошења основног материјала услед корозије, абразије, хемијског деловања и кавитације. Ови материјали користе се у преко 160 земаља света и потражња им расте пре свега због значајних уштеда који се остварују продужавањем века трајања погонских и грађевинских елемената. Белзона материјали и стручни тим компаније Белзона су познати по томе да не дају само производ него и решење санације или поправка великог броја елемената на готово свим врстама погона, енергетике, нафтне индустрије-рафинерије, челичане, петрохемије, бродоградње, рударства, индустрије шећера, комуналних постројења итд.

Предавачи су били:

Предавању су присуствовали и г-дин Gabriele Ostuni, development manager, Oil and Gas at

Belzona, Уједињено Краљевство, г-дин Панче Настоски, директор фирме Белтех Солушн, Скопље, Македонија, сарадник компаније Белзона, као и г-дин Андреја Станковић, из фирме PEAK, из Београда, такође сарадник компаније Белзона, који су били на располагању учесницима предавања за сва додатна питања и информације. Предавању је присуствовало 150 слушалаца од чега су била 144 члана Инжењерске коморе Србије. Предавање је вредновано са 6 бодова за учеснике и увршћено је у Програм обуке континуираног (перманентног) професионалног усавршавања чланова Инжењерске коморе Србије из области заједничког европског програма за 2015. годину. 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs