Ћирилица  ·  Latinica  ·  English


Пројекат "Школа, знање и млади таленти"

Савез проналазача Србије, уз покровитељство градске општине Врачар, реализује пројекат под називом "Школа, знање и млади таленти".

Пројекат обухвата организацију предавања у основним и средњим школама, у оквиру којих се врши презентација наших научника и проналазача и њихових достигнућа, али и радова младих - ученика и студената. Како се овај пројекат реализује већ трећу годину за редом, досадашње велико интересовање за ову форму "отвореног часа", је само потврдило да су рад и ангажовање у области стваралаштва младих више него оправдани.

Предавања се организују у две основне и две средње школе. Ове године су у реализацију пројекта укључене Архитектонска школа, Пета београдска гимназија и основне школе "Синиша Николајевић" и "Јован Миодраговић".

Завршни део пројекта биће трибина праћена изложбом радова ученика и сртудената са територије Општине Врачар, али и гости из других градова Србије.

Трибина ће се одржати 10. децембра 2010. године.
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs